vinterdag, vinterkul, vinterbus, vinterhäst...

Tog mig ut och fotade hästarna som myste i snön.
Skönt för dem att vara ute när det är såhär kallt och friskt ute.
Funderade på att julbaka lite mer, sambon ska köpa pepparkaksdeg. (tycker den hemmagjorda blir så tam och blek) Och så måste jag ju köpa formar så jag kan koka knäck, som är så gott!
Har inte mkt till julkänsla dock. Och det är lite trist... Men men... den kommer kanske. Jag får lyssna på mer julmusik! :)
 
Här kommer lite bilder från idag...


I juletid...

Nu närmar sig julen med stormsteg! Julgardinerna hänger i fönstren och ger en sån fin stämning. Jag har beställt ljusmassa, får hoppas den kommer idag, har bestämt mig för att stöpa egna ljus! Hoppas det funkar. Blir de fina kan man ju till och med sälja dem! Men först och främst ska jag göra det för att det verkar så kul! Sen finns det ju så många olika varianter att göra. Korta, lååånga, tjocka, smala. Bara fantasin sätter gränser.
 
Nu har vi så äntligen fått snö också! Och det är kallt ute, så förhoppningsvis ligger den en stund.
 
Sitter och ser på McLeod's döttrar. Världens bästa serie! Om livet på den australiensiska landsbygden, om kärlek och om hårt arbete och motgångar. Har sett den flera gånger och den är lika bra varje gång!
 
Fann ett så bra recept på fransk nougat som jag också tänkte prova. Älskar det, så om man kunde göra den själv, så vore inte det så dumt.
 
Det var allt för idag, ha det gott...
 
En bild av John Bauer

RSS 2.0