Ack härliga söndag

Efter lagårn gick vi in och åt frukost tillsammans, vilket är ovanligt! Sen vilade vi på soffan respektive fåtöljen hela förmiddagen. Nu gick mannen ut. Dags att ta in baggarna, tätta väggen på Frejas box, och så ta in hästarna.
Jag tog och bakade en kaka, jag. Med kanel och kardemumma. Mums!
 
I slutet på oktober blir det en sverigetur, häääärligt! Då ska jag och lillasyster ta en tur till värmlands skogar och rida. Fann ett ställe som verkar väldigt bra, som inte bara har islandshästar!! :S
 
Slipar för fullt på trappen också, jäklar vilken tid det tar, men det blir bra. Jag får hålla på lite varje dag så blir det nog klart tillslut.
 
Ikväll blir det pizza, halleluja, jag slipper laga mat!!!!
 
puss o hej, leverpastej. :))
 

Hösten är här...

Med stormsteg, bokstavligt talat är hösten här! De dagarna där solen skiner och det inte blåser är de allra bästa! Men för det mesta är det grått och trist.
 
Hästarna går fortfarande ute. Ska fixa i ordning boxarna åt dem och ta in dem så snart det går! Inte är det bara trist för hästarna att vara ute, men betet blir bara mer och mer upptrampat! Ska försöka fixa en hage åt dem på vintern också. De står uppe på en loge, öppet hela vintern, så friskt och gott har de, men det vore gott för dem att få komma ut och röra på sig också. Ska träna Freja mer då de kommit in också, lättare när hennes kära mor inte är med! (Glad i dig Sølja, men nån gång måste du släppa taget!) ;)
 
Sølja, mor till Freja, är en av de finaste fjordingarna jag sett. Ulsblakk, tror det är vitblack på svenska. Och lååång lugg. Sen har hon ganska ljusa ögon. Sen är hon otroligt otränad och fet, men oj så vacker hon är, hon ser så klok ut.
 
 
 
 
Freja är naturligtvis också vacker, men av den mer vanliga färgen lys brunblakk.
 
 
Här ser man skillnaden i färg på dem.
 
Tänker skriva mer om träningen med Freja senare, när jag kommit igång mer med henne. Har haft en lång paus nu, men snart kommer motivationen och då jäklar sätter vi igång!!
 
Tack till Sanna, som påminnde mig om att jag fatkiskt har en blogg!

RSS 2.0